آشپزیغذاهای فرنگی

تورندو با سس ترخون و گشنیز

مواد لازم

فیله گوساله ۲۵۰ گرم

پیاز یک عدد

سیر له شده یک تا دو حبه

زرده تخم‌مرغ دو عدد

ترخون و گشنیز خرد شده سه تا چهار قاشق غذاخوری

سس گوجه‌فرنگی نصف پیمانه

فلفل‌سیاه یک قاشق چایخوری

سرکه نصف پیمانه

کره آب شده ۱۰۰ گرم

روغن مایع یک قاشق غذاخوری

قارچ ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید.پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سرکه را با مقداری آب، سس گوجه‌فرنگی و کمی نمک روی حرارت کم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود. آن‌گاه آن را بردارید و بگذارید خنک شود. بعد زرده تخم‌مرغ را با دو قاشق آب و کمی نمک هم بزنید و به روش بن‌ماری داغ کنید. کره را کم‌کم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید .

آن‌گاه ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه کرده و هم بزنید. روی گریل یا یک تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو ‌را در تابه یا گریل گرم بیندازید. پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمک بپاشید و بردارید. تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانه‌ای کنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب‌زمینی پخته یا سرخ کرده‌ روی میز بگذارید و سرو کنید .

توروندو کلا غذایی فرانسوی است .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن