
مواد لازم
مغز گوساله برای هر نفر یک عدد
کره یک قاشق سوپخوری
لیموترش نصف عدد
سیبزمینی چهار عدد
طرز تهیه
مغزها را ده دقیقه در آب و سرکه گذاشته و پاک میکنیم. مخلوطی از آب، نمک و لیموترش را آماده کرده و مغزها را در آن ۱۵ دقیقه میجوشانیم بعد در صافی میریزیم تا آب اضافه آن برود، سپس در ظرفی دیگر کره را آب کرده مغز را در آن میگذاریم. اگر غذا کف کرد کف آن را گرفته و مغز را کمی سرخ میکنیم. در این هنگام یک قاشق سوپخوری آبلیمو به آن اضافه کرده، سپس در هر بشقاب یک برگ کاهو گذاشته همراه سیبزمینی پخته و برشهایی از لیموترش آن را تزئین میکنیم. میتوانید کمی از سس درون تابه را هم روی مغز بریزید .
.