آشپزیخورشت هامرغ و پرندگان

خورش بوقلمون

 

مواد لازم

 

گوشت بوقلمون ۳۰۰ گرم

سیب‌زمینی دو عدد

شوید خشک دو قاشق غذاخوری

پیاز خلال شده یک عدد

تخم آفتا‌ب‌گردان یک قاشق غذاخوری

روغن‌زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری

آب، نمک و زعفران به میزان لازم

 

 

طرزتهیه

 

گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید .

سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود .

آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید .

وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن