آشپزیخورشت ها

خورش شاه بلوط

 

مواد لازم

 

گوشت ران یا ماهیچه گوسفند ۳۰۰ گرم

شاه بلوط ده عدد

آلوی خورشی ۲۰ عدد

آبلیمو دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم

پیاز یک عدد

سیر یک حبه

 

 

طرزتهیه

 

پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سیر را کوبیده و به همراه گوشت به مواد اضافه می‌کنیم بعد به آن نمک، فلفل و زردچوبه می‌زنیم. آب را افزوده و می‌گذاریم تا گوشت نیم‌پز شود شاه‌بلوط را یا ورقه کرده یا درسته در روغن کمی تفت می‌دهیم و بعد به گوشت اضافه می‌کنیم در آخر آلوی خیس خورده را افزوده و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد. آبلیمو را ده دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت درون خورش می‌ریزیم .

نکته: برای این‌که پوست شاه بلوط جدا شود به آن به صورت غیر مستقیم حرارت بدهیم. اگر چند دقیقه روی حرارت کم بماند پوستش به راحتی شکافته می‌شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن