آشپزیپلو و چلو ها

رشته پلو با گوشت

مواد لازم

برنج ۴۰۰ گرم

گوشت ۵۰۰ گرم

رشته پلویی ۱۵۰ گرم

پیاز دو عدد

رب‌گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری

زعفران آب‌کرده یک قاشق سوپخوری

روغن ۱۵۰ گرم

زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه

برنج را یک ساعت قبل خیس کرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشی که روی حرارت قرار دارد می‌ریزیم. قبل از آبکش کردن رشته‌ها را نیز به آن اضافه می‌کنیم تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش می‌ریزیم و پس از آبکش کردن آن را دم می‌کنیم .

گوشت را با پیاز سرخ کرده، رب گوجه‌فرنگی و ادویه را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا پخته شود. پس از این‌که گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس کشیده و برنج را روی آن می‌ریزیم. برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج می‌ریزیم .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن