
مواد لازم
گوشت گوساله – ۱۰۰ گرم
پیاز – یک عدد
رب گوجهفرنگی – ۳۰ گرم
عصارهی گوشت – نصف یک قرص
آب – نصف لیوان
گوجه خرد شده – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
کاهو – به میزان لازم
نمک و فلفل و آبلیمو – به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز و گوشت را با هم تفت میدهیم تا کمی طلایی شود، سپس رب گوجهفرنگی و گوجه خرد شده را با آن تفت میدهیم و عصاره گوشت را داخل نصف لیوان آب حل کرده و روی مواد میریزیم و به آن فلفل سیاه و آبلیمو و نمک افزوده، روی حرارت ملایم میگذاریم تا خوب غلیظ و با قوام شود، سپس داخل نان باگت ریخته و با کاهو سرو میکنیم .
.