آشپزیماهی و غذاهای دریایی
رولت قزل آلا
مواد لازم
ماهی قزلآلا دو عدد
پیاز درشت سه عدد
شوید چهار قاشق سوپخوری
ادویه ماهی (پودر سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل، پودر پاپریکا، پودر لیموعمانی) به میزان لازم
نمک و فلفل بهار و آبلیمو به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه
ماهی را شسته و آبشش و بالههای آن در آورید سپس شکم ماهی را برش داده و داخل آن را تمیز بشویید. پشت ماهی را (روی ستون فقرات) حدود ۱۰سانتیمتر برش زده ستون فقرات و تیغهای ماهی را بیرون بکشید. با پهلوی کارد به ماهی فشار آورده تا تخت شود حالا به ماهی نمک، فلفل بهار، ادویه ماهی، یک عدد پیاز خردشده و آبلیمو بزنید. بهتر است ماهی یک تا دو ساعت به همین شکل مانده تا مزه دار شود سپس پیاز را کمی در کره تفت داده تا سبک و طلایی روشن شود. حالا پیاز و شوید خردشده را به داخل ماهی مالیده و از شکاف پشت ماهی سر و دم ماهی را بیرون کشیده تا ماهی به صورت رولت در بیاید اکنون ماهی را روی حرارت ملایم سرخ کنید و برای اینکه مغز پخت شود داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. اطراف ماهی را با سبزیجات پخته و سرخشده تزئین کنید .
نکته:فلفل بهار شامل؛ فلفل سیاه، سفید، سبز و قرمز است و در عطاریها موجود است .]
.