آشپزیساندویچ

سمبوسه آسیایی

 

مواد لازم

 

رب گوجه‌فرنگی – یک قاشق سوپخوری

گوشت چرخ کرده – ۳۰۰ گرم

سبزی معطر (خرد شده) – ۱۰۰ گرم

سیر تازه – چهار حبه

پیاز داغ – چهار قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای – یک عدد

قارچ – ۱۰۰ گرم

روغن مایع – ۵۰۰ گرم

فلفل و نمک – به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر سمبوسه

آرد گندم ۳۰۰ گرم

مایه خمیر یک قاشق چایخوری

ماست ۵۰ گرم

روغن مایع ۳۰ گرم

نمک نصف قاشق سوپخوری

آب به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را سرخ کرده، بعد گوشت را به آن اضافه می‌کنیم، وقتی گوشت هم تفت خورد قارچ و سبزی خرد شده، فلفل ، نمک و رب گوجه‌فرنگی را نیز اضافه می‌کنیم .

طرز تهیه خمیر

بعد از الک کردن آرد، آب را کم‌کم اضافه می‌کنیم و خمیر ملایمی به دست می‌آید، مایه خمیر را که نیم ساعت قبل با آب‌گرم خیس کرده‌ایم داخل آرد اضافه می‌کنیم و جوش‌شیرین ، ماست و مقداری نمک، اضافه می‌کنیم و خمیر خیلی نرم درست می‌کنیم .

مقداری آرد روی تخته می‌پاشیم و خمیر را به اندازه گلوله‌های کوچک درست کرده بعد روی تخته پهن می‌کنیم و از مواد آماده داخل خمیر می‌ریزیم و خمیر را می‌بندیم، دور تا دور سمبوسه‌ها را با چنگال می‌دوزیم و داخل روغن داغ تا وقتی طلایی شود سرخ می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن