آش و سوپآشپزی

سوپ کدو تنبل

 

مواد لازم

 

برای شش نفر

کره ۴۰ گرم

پیاز، خرد شده یک عدد (۲۰۰ گرم )

کدو تنبل، خرد شده ۱/۵ کیلوگرم

سیب‌زمینی دو عدد (۶۰۰ گرم )

آب مرغ شش پیمانه (۱/۵ لیتر )

خامه نصف پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر )

پودر جوزهندی نصف قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه

 

کره را در یک قابلمه بزرگ، روی حرارت آب کرده بعد پیاز را اضافه می‌کنیم و به پختن ادامه می‌دهیم تا پیاز نرم شود. کدوتنبل و سیب‌زمینی را اضافه کرده و می‌گذاریم پنج دقیقه بپزد. سپس آب مرغ را اضافه کرده و می‌گذاریم به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد تا زمانی که کدو حلوایی نرم شود و در این مدت گاهی سوپ را هم می‌زنیم .

سوپ را در مخلوط‌کن می‌ریزیم تا به شکل پوره درآید و در یک قابلمه بزرگ می‌ریزیم و جوزهندی را به آن اضافه می‌کنیم (تا این مرحله از پخت را می‌توان قبلا آماده و در یک ظرف در دار به مدت یک شب در یخچال نگهداری کرد .)

قبل از سرو، خامه را اضافه می‌کنیم (اگر سوپ را از شب قبل آماده کرده‌ایم هنگام اضافه کردن خامه، سوپ را هم می‌زنیم تا داغ شود) این سوپ را می‌توان در صورت تمایل با کمی خامه و مقداری پیازچه سرو کرد .

نکته: از جوزهندی به مقدار کم استفاده شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن