آش و سوپآشپزی

دانستنی های آش

آش یک نوع غذای سنتی ایرانی است، در هر شهر و دیار آن را به نوعی تهیه می کنند و  

مواد لازم

  انواع آش هم در بعضی شهرها فرق می کند بنابر این توجه شما را برای تهیه آن به موارد زیر جلب می کنیم :

۱ ) آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود .

۲ ) تمام حبوباتی که در آن به کار می برید باید از شب قبل خیس شده باشد .

۳ ) در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد .

۴ ) گوشتی که برای پختن آش به کار می رود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد .

۵ ) موقع پاک کردن سبزی آش ساقه های سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقه های سبزی آش لذیذتر می شود .

۶ ) برای پختن آش بهتر است از خرده برنج (نیمدانه) استفاده کنید چون زودتر له می شود .

۷ ) آبی که داخل آش می ریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید .

۸ ) گندمی که می خواهید برای آش به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید .

۹ ) اگر می خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته اید، استفاده نمایید .

۱۰ ) وقتی آش آماده می شود روی آن خود به خود می بندد در این صورت آش جا افتاده است .

آش پایه

آشی پایه نامیده می شود که با افزودن چاشنی های مختلف اسم آن آش عوض می شود. مانند: آش سماق، آش انار، آش دوغ، آش گوجه، آش آلو، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش رشته، آش کشک و آش اماج .

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن