مواد لازم
پیاز سفید حلقه شده کوچک – دو عدد
روغن زیتون – یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
پودر کاری – یک قاشق غذاخوری
کدو سبز حلقه شده – یک کیلوگرم
آب مرغ ۵/۱ لیتر یا – شش پیمانه
برنج نیمدانه- ۴/۱ پیمانه
طرز تهیه
پیاز، روغن زیتون و نمک و فلفل را در قابلمه بزرگی ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا پنج دقیقه پیاز تفت بخورد و نرم شود .
پودر کاری را به مواد افزوده و دو دقیقه دیگر تفت بدهید، سپس کدو، آب مرغ و برنج را به آن بیفزایید. وقتی سوپ جوش آمد، شعله را کم کنید تا ۲۰ تا۳۰ دقیقه بجوشد و مواد آن بپزد .
سوپ را داخل مخلوطکن یا دستگاه غذاساز بریزید و به صورت پوره روانی درآورید. سوپ آماده شده را در ظروف دلخواه ریخته و روی آن را با ماست و نوارهای نازکی از کدوسبز تزئین کنید .
.