
مواد لازم
تخممرغ دو عدد
نان باگت دو عدد
پیاز داغ یک قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده ۴/۱ پیمانه
گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
پنیرپیتزا در صورت تمایل ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا گوشت چرخ کرده را همراه با پیازداغ، نمک، فلفل و ربگوجهفرنگی مانند مایه ماکارونی آماده کرده، میگذاریم کمی سرد شود، سپس جعفری خرد شده را همراه با پنیرپیتزا و تخممرغها به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا مایه یکدستی به دست بیاید، باگت را به صورت حلقهحلقه بریده (اگر بیات باشد بهتر است) سعی میکنیم بدون این که نان پاره شود خمیر داخل آن را دربیاوریم (مانند شکل استوانهای خالی بشود) آنگاه، درون تابه مقداری روغن ریخته، حرارت را ملایم کرده، نانها را در تابه چیده و داخل آنها را با مایه گوشتی پر میکنیم، وقتی یک طرف لقمه سرخ شد طرف دیگر آن را هم سرخ کرده نهایتا در ظرف موردنظر چیده، سرو میکنیم .
نکته:توجه داشته باشید فقط دو سر لقمهها را سرخ میکنیم .
.