آشپزیمرغ و پرندگان
مرغ شکم پر با دانه های انار
– پیاز خرد شده ۲۰۰ گرم
– انار ترش دانه شده ۲۵۰ گرم
– بادمجان پوست گرفته و سرخ شده ۳۰۰ گرم
– گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم
– رب انار ترش ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا ۲ الی ۴ ساعت خوب بپزد و بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجانهای پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است.
.