آشپزیغذای سنتی ایران
نرگسی اسفناج
مواد لازم
اسفناج یک و نیم کیلوگرم
پیاز داغ نصف پیمانه
سیر سبز چهار ساقه
تخممرغ یک عدد
سیر چهار حبه
کره ۵۰ گرم
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه و آب نارنج به میزان لازم
گشنیز ساطورشده ۱/۴ پیمانه
آب یک پیمانه
طرز تهیه
اسفناج را خرد کرده با یک پیمانه آب میپزیم. سیرها را خردکرده و به همراه گشنیز میگذاریم تا پخته شود. گوشت چرخکرده را با مقداری پیاز داغ تفت میدهیم. نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم و بعد قارچ را با کره تفت میدهیم. قبل از تفت دادن یک قاشق مرباخوری آبلیمو به قارچ اضافه میکنیم تا تیره نشود .
سپس اسفناج آبپز شده را نیز با باقیمانده پیازداغ تفت میدهیم و به آن گوشت و قارچ را افزوده و مقداری آب نارنج روی آن میریزیم. با توجه به ذائقه میتوان تخممرغ را نیز در این مرحله اضافه کرد .
.