آشپزیغذاهای فرنگی
پانساروتی
مواد لازم
برای دو نفر
کلمبروکلی ۱۵۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
کدو ۱۵۰ گرم
خمیرپیتزا یا نان ۲۰۰ گرم
پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
سس گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
روغنزیتون یک قاشق غذاخوری
میگو شش عدد
گوجه مینیاتوری شش عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سبزیها را داخل تابه تفت داده، سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجهفرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش میکنیم بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجهفرنگی پخش کرده و سبزیهای تفت داده شده را با روغنزیتون روی آن میریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت میبندیم آنگاه، به برشهای مساوی و به شش عدد تقسیم میکنیم سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجهفرنگیها به صورت دلخواه تزئین میکنیم .
.