
پروفیترول پنیر و قارچ
۲۰۰ گرم قارچ شسته و ورقه شده
کره ۱۳۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
پنیر سفید ۷۵ گرم
پنیر رنده شده گودا یا پارمزان ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل
قارچ ها را با کمی کره روی حرارت تند تفت دهید . آبکش که کشیده شد بگذارید خنک شود . دریک قابلمه ۲۵۰ میلی لیتر آب ریخته . ۸۰ گرم کره و کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تاجوش بیاید . سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و آرد را آرام آرام داخل آ بریزید و با قاشق چوبی هم بزنین . حالا دوباره قابلمه را روی آتش قرار دهید و به همزدن ادامه دهید . تا خمیر غلیظ شود . خمیر باید سفت و از بدنه ظرف کاملا جدا شود . قابلمه را از روی حرارت بردارید . یکی یکی تخم مرغ ها را شکسته و به مایه اضافه کرده و خوب هم بزنین تا مخلوط و یکدست شود .
وقتی که خمیر به قدری سفت شد که بشود آن را داخل سینی گلوله گلوله ریخت ، خمیر آماده شده . روی سینی فر را کاغذ چرب کشیده و گلوله ها را به فاصله ۶ – ۵ سانتیمتری در کنار هم قرار دهید و فر از قبل داغ شده را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و ۲۵ دقیقه طبخ نمایید . هنگامی که پروفیترول ها سرد شدند آنها را از وسط نصف کرده و یا مانند ظرف در دار رویه آن را جدا کنید و از مواد قارج و پنیر و یا سبزیجات تفت داده شده با پنیر و یا مواد دلخواه پر نمایید . و حدود ۱۰ دقیقه دوباره توی فر گذاشته تا پنیر ذوب بشود .
.