آشپزیپلو و چلو ها
پلوی استانبولی

مواد لازم
برنج چهار پیمانه
گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم
فلفلدلمهای رنگی یک عدد
سیبزمینی یک عدد
رب گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری
کره ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک و فلفلسیاه به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت را ریز خرد کرده و با دو لیوان آب روی حرارت میگذاریم، بعد از پخت کامل، گوشت را از آبگوشت جدا میکنیم پیاز را ریز خرد کرده و با کره پنج دقیقه تفت میدهیم، سپس فلفلدلمهای و سیبزمینی نگینی و گوشت پخته شده، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه مواد را پنج دقیقه تفت میدهیم و در آخر رب گوجهفرنگی و برنج را اضافه کرده بعد آبگوشت و دو لیوان آبداغ را هم میافزاییم. وقتی آب مواد تقریبا کشیده شد مانند کته، دم میکنیم .
.