آشپزیغذای سنتی ایران

کال کباب گیلان

مواد لازم

بادنجان یک و نیم کیلوگرم

گردو ساییده ۳۰۰ گرم

انار ترش دانه‌‌شده یک پیمانه

چوچاق (سبزی محلی) دو قاشق سوپخوری

سیر چهار حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا بادنجان‌ها را روی شعله گاز یا زغال کبابی کنید. سپس پوست آن را جدا کرده و بکوبید تا له شود. بعد گردوها را آسیاب کرده با بادنجان مخلوط کنید. انار را با چوچاق و سیر آسیاب کنید و به مخلوط بالا بیفزایید و در انتها نمک و فلفل اضافه کرده و یک دور کامل میکس و با برنج سرو کنید .

نکته :برای این‌که میزان ترشی غذا کم شود می‌توان یک تا دو قاشق سوپخوری از انار آن کم کنید.می‌توان گردو را تا حدی که دندان‌گیر باشد آسیاب کرد .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن