
مواد لازم
گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سماق ۲/۱ قاشق سوپخوری
زعفران آبکرده ۲/۱ قاشق سوپخوری
قارچ ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای زرد و نارنجی از هر کدام ۲/۱ عدد
کره ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
قارچ را بصورت حلقه ای خرد کرده با یک قاشق سوپخوری کره ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و در انتها به آن نمک و فلفل و جعفری خرد شده را بیفزائید. گوشت را دو بار چرخ کنید و یا پیاز رنده شده نمک فلفل سماق و زعفران آبکرده مخلوط کرده در تابه ریخته و به شکل کباب برش دهید گوجه فرنگی را نصف کرده و فلفل دلمه ای را بصورت نوارهای باریک خرد کنید. قارچ را روی سطح کباب ریخته و روی قارچ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای بریزید و با حرارت متوسط چخته تا آب آن کشیده شود .
.