آشپزیمرغ و پرندگان
کتف کنجد دار

مواد لازم
کتف مرغ چهار عدد
روغن دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
آردسوخاری یک پیمانه
کنجد نصف پیمانه
لیمو تازه یک عدد
پودر زنجبیل، نمک و فلفل به میزان لازم
روغن یک پیمانه
ماست چکیده سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه
کتفها را با مقداری روغن، نمک، فلفل، لیموترش، پودر زنجبیل و پیاز خردشده مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری میکنیم. سپس روغن را در تابه داغ میکنیم. در این فاصله آرد سوخاری و کنجد را با هم مخلوط کرده و سپس کتفها را یکییکی در آرد سوخاری و کنجد آغشته میکنیم تا کاملا سوخاری شود .
آنگاه در روغن داغشده همه کتفها را در روغن سرخ میکنیم تا به رنگ طلایی در بیاید. سپس از داخل روغن خارج میکنیم و در بشقاب میچینیم. در این لحظه ماست چکیده را با یک اسکوپ بستنی وسط بشقاب قرار میدهیم و روی ماست را با جعفری خردشده یا فلفل رنگی تزئین میکنیم. برای دورچین از فلفل رنگی استفاده میکنیم .
.