مواد لازم
شیر ۱ پیمانه
تخممرغ یک عدد
روغن جامد ۱/۳پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
خمیرترش یک قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
آرد به میزان لازم
مواد میانی
سوسیس دو عدد
فلفلدلمهای یک عدد
پیاز یک عدد
ربگوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
قارچ ده عدد
ادویه، آویشن و جوزهندی به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه
خمیر ترش را به مخلوط شکر و شیر داغ افزوده سپس تخممرغ، روغن جامد، نمک، فلفل و آرد را به مایه خمیر اضافه کرده تا خمیر به دست نچسبد .
پیاز را خرد کرده و به همراه سوسیس کمی تفت داده و مقداری رب و ادویه در آن میریزیم. آنگاه از خمیر مثلثهای کوچک را برش داده و از موادمان در قاعده مثلث قرار داده و با کمی پنیر پیتزا که روی آن ریخته، لوله میکنیم و دو گوشه خمیر را با دست به سمت داخل خم میکنیم. روی خمیر، زرده تخممرغ زده و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم .
نکته:ظرف را در طبقه وسط فر قراد دهید .
.