آشپزیتخم مرغ و املت

کرپ گردو بادام و عسل

مواد لازم

کرپ آماده شده – ۱۶ عدد

گردوی چرخ کرده – ۱۰۰ گرم

بادام پوست گرفته بوداده و چرخ شده – ۱۰۰ گرم

عسل یک قاشق سوپخوری

آرد – ۱۲۵ گرم (۵قاشق سوپخوری پر)

 

 

طرز تهیه

ابتدا کرپ را به طریقه زیر آماده می کنیم:

۵ عدد تخم مرغ را خوب به هم می زنیم ، بعد ۸ قاشق سوپخوری آرد را که معادل ۱۲۵ گرم است و در یک لیوان معمولی جا می گیرد ، با ۱ لیوان شیر و تخم مرغ خوب مخلوط می نماییم، به طوری که کاملا صاف و بدون گلوله شود . بعد ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری روغن آب کرده را با کمی نمک داخل مایه ریخته ، بهم می زنیم . ماهی تابه کوچک دسته دار را کمی چرب کرده و از مایه به اندازه نصف استکان در تابه می ریزیم . تابه را می غلطانیم تا تمام سطح تابه از مایه پوشیده شده و صاف و یکنواخت شود .

دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و اطراف کرپ از ظرف جدا شود . بعد کرپ را در ظرف بر میگردانیم وطرف دیگرش را به طریقی که گفته شد، سرخ می کنیم . به همین صورت همه کرپها را آماده می کنیم ، کمی عسل روی هر کرپ می مالیم . بادام و گردوی چرخ کرده را مخلوط می نمائیم و لای هر کرپ یک قاشق از گردو و بادام می ریزیم . کرپ ها را لوله کرده ، در ظرف می چینیم و روی آن ها مقداری پودر قند می پاشیم.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن