آشپزیغذاهای گوشتی

استیک شترمرغ با سیر و جعفری

مواد لازم

گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه‌شده ۱۵۰ گرم

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

پودر سیر ۱/۳ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل نصف پیمانه

جعفری خردشده نصف پیمانه

سیر دو حبه

روغن‌زیتون سه قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت را ورقه کرده و ما‌‌‌ بین دو کیسه فریزر با بیفتک‌کوب می‌کوبیم تا نازک شود. سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودرزنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن‌زیتون خوب مخلوط می‌کنیم. مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم. نمک را به هر دو طرف گوشت می‌پاشیم. تابه چدنی را کمی چرب کرده و با حرارت زیاد استیک را سرخ می‌کنیم .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن