آشپزیماهی و غذاهای دریایی

خوراک فیله ماهی و اسفناج

مواد لازم

فیله‌ی ماهی ۷۵۰ گرم

اسفناج ۵۰۰ گرم

کره ۳۰ گرم

آرد ۱ قاشق سوپ‌خوری

شیر ۱ پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

خامه یک‌دوم پیمانه

پنیر گودای رنده‌ کرده ۱ پیمانه

خرده نان یک‌دوم پیمانه

پنیر گودای اضافی یک‌دوم پیمانه

 

 

طرز تهیه

ماهی را بخارپز کنید تا کمی نرم و پخته شود. اسفناج را نیز جداگانه بخارپز کنید. کره را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق آب کنید و آرد را ۱ دقیقه در آن تفت دهید. به تدریج شیر را بیفزایید و هم بزنید تا سُس غلیظ شود. نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید. سپس در کاسه‌ی مناسبی، خامه، پنیر و ماهی خردکرده را بریزید، سس را به آن بیفزایید و مخلوط سازید.

در کف کاسه‌های نسوز، قدری اسفناج قرار دهید، رویش از مواد فراهم کرده بریزید و دوباره قدری اسفناج رویشان بریزید.اکنون خرده نان و پنیر اضافی را مخلوط کنید و روی اسفناج‌ها بپاشید. حالا در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد، به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه‌ وسط بپزید.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن