آشپزیخوراکمرغ و پرندگان

خوراک مرغ بریان

مواد لازم

(برای چهار نفر )

سیر خرد شده – پنج حبه

پودر زیره – دو قاشق غذاخوری

پودر دارچین – ۵/۱ قاشق چایخوری

آبلیمو – یک عدد

روغن‌زیتون – دو قاشق غذاخوری

مرغ هشت قسمت شده – یک کیلوگرم

نمک و فلفل‌سیاه – به میزان لازم

 

طرز تهیه

سیر، زیره، دارچین، فلفل قرمز، آب لیمو‌ترش، روغن، نمک و فلفل‌سیاه را دریک ظرف با هم مخلوط کنید (می‌توانید به جای دارچین از همین میزان مخلوط زردچوبه و پودر هل استفاده کنید.) تکه‌های مرغ را درون ظرف ریخته و هم بزنید تا مواد به همه قسمت‌های مرغ‌ها مالیده شوند. این مرغ‌ها را حداقل یک ساعت استراحت دهید یا یک شب با در بسته در یخچال نگه دارید. کباب‌پز را روشن کنید. تکه‌های مرغ را روی توری قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه آنها را کباب کنید. در این مدت یک‌بار آنها را برگردانید تا طلایی تیره شوند .

هنگام فرو کردن چنگال به داخل مرغ نباید آب از آن خارج شود. دراین لحظه کباب آماده است. این غذا را به صورت داغ سرو کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن