آشپزیپلو و چلو ها

قارچ پلو

مواد لازم

ران مرغ دو عدد

فلفل دلمه‌ای یک عدد

قارچ ۲۰۰ گرم

روغن و زعفران به میزان لازم

زرشک و کره از هر کدام ۵۰ گرم

برنج دو پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

شکر یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

قارچ‌ها را شسته و نگینی خرد کنید و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود. مرغ را جداگانه پخته و ریز کنید. فلفل دلمه‌ای‌های خردشده را به قارچ اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبکش کرده و آن را در حالت دم بگذارید. زرشک را با کمی روغن، شکر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم کشیدن برنج، مواد را لابه‌لای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشک تزیین کنید .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن