آشپزیماهی و غذاهای دریایی

ماهی با فلفل قرمز و سبز

مواد لازم

برای ۴ نفر

ماهی کلن یا فیله ماهی یا شیرماهی – ۴ قطعه به قطر ۲ سانتیمتر که گرد و منظم بریده شده باشند.

پیاز متوسط – ۳ عدد

فلفل ریز تند – ۲ عدد

فلفل سبز و قرمز دلمه ای – ۴ عدد (از هرکدام ۲ عدد)

آرد گندم – ۲ قاشق سوپخوری

روغن مایع – ۱ لیوان معمولی(۲۰۰گرم)

نمک و فلفل – بقدر کافی

 

 

طرز تهیه

دو طرف ماهیها را کمی نمک می زنیم و آنها را در آرد می غلتانیم. نصف روغن را داغ می کنیم و دو طرف قطعات ماهی را در این روغن با حرارت ملایم طلایی می کنیم. پیاز را خلال کرده،بقیه روغن را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. پیاز را کمی در روغن سرخ می کنیم،بعد فلفلها را خرد کرده،داخل پیاز می ریزیم و کمی تفت می دهیم. کمی نمک هم به آن می زنیم،بعد قطعات ماهی را روی پیاز و فلفل می چینیم. نصف استکان آب اضافه می کنیم،حرارت را کاملا ملایم می نماییم. در صورت امکان یک عدد فلفل دلمه ای کوچک برای تزئین وسط ظرف قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم تا پیاز و فلفل کمی پخته و نرم شوند. بهتر است این غذا را در یک ظرف نسوز و گرد تهیه کرده،آن را با همان ظرف سر میز ببریم . ماهی با فلفل قرمز و سبز یک غذای سنگالی می باشد.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن