آشپزیپیتزاماکارونی و لازانیا

پیتزای ماکارونی با گوشت

مواد لازم برای ۴ نفر

خمیر پیتزا برای چهار نفر

روغن زیتون ۳ قاشوق سوپخوری

سینه مرغ بدون استخون ۴۵۰ گرم

سوسیس خرد شده ۳ عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پیازچه خرد شده ۶ عدد

گوجه فرنگی خرد شده ۵ عدد

کدوی سبز خرد شده ۱ عدد

ماکارونی پاپیونی ۳۵۰ گرم

پنیر پیتزا ۲ بسته

طرز تهیه

روغن زیتون را در ماهی تابه ای حرارت دهید و تکه های سینه مرغ و سوسیسها را با مقداری نمک و فلفل در ماهی تابه به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت کم سرخ کنید . سپس مواد را از ماهی تابه بیرون آورده و گوجه فرنگی های خرد شده و پیازچه را کمی سرخ کرده، کدوها را کمی سرتف میدهیم.همه مواد را با هم مخلوط میکنیم

ماکارونی را ابکش کرده و روی آنرا آب سرد میگیریم تا ماکارونی ها به هم نچسبد. بعد خمیر پیتزا را پهن کرده داخل سینی فر ابتدا سس قرمز روی خمیر مالیده بعد مواد را یکی یکی اول سینه مرغ بعد سوسیس بعد کدو و گوجه فرنگیرا روی آن پهن کرده و روی ان ها ماکارونی و پیازچه ها را پهن کرده و سپه پیتزا را با پنیر کاملا پوشانده آن را بهمدت ۱۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه قرار میدهیم

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن