آشپزیمرغ و پرندگان

کتف کنجد دار

مواد لازم

کتف مرغ چهار عدد

روغن دو قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد

آردسوخاری یک پیمانه

کنجد نصف پیمانه

لیمو تازه یک عدد

پودر زنجبیل، نمک و فلفل به میزان لازم

روغن یک پیمانه

ماست چکیده سه قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

کتف‌ها را با مقداری روغن، نمک، فلفل، لیموترش، پودر زنجبیل و پیاز خردشده مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم. سپس روغن را در تابه داغ می‌کنیم. در این فاصله آرد سوخاری و کنجد را با هم مخلوط کرده و سپس کتف‌ها را یکی‌یکی در آرد سوخاری و کنجد آغشته می‌کنیم تا کاملا سوخاری شود .

آن‌گاه در روغن داغ‌شده همه کتف‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم تا به رنگ طلایی در بیاید. سپس از داخل روغن خارج می‌کنیم و در بشقاب می‌چینیم. در این لحظه ماست چکیده را با یک اسکوپ بستنی وسط بشقاب قرار می‌دهیم و روی ماست را با جعفری خردشده یا فلفل رنگی تزئین می‌کنیم. برای دورچین از فلفل رنگی استفاده می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن