آشپزیپلو و چلو ها

کته تند

مواد لازم

پیاز حلقه شده – یک عدد

مرغ – ۱۵۰ گرم

برنج – سه پیمانه

آبغوره – نصف پیمانه

سبزی معطر در صورت تمایل – یک قاشق ‌غذاخوری

کره – ۵۰ گرم

زردچوبه، نمک، کاری، فلفل و دارچین – به میزان‌ لازم

روغن – به میزان لازم

 

طرز تهیه

درون یک قابلمه پیاز حلقه‌ شده را در روغن سرخ کرده، سپس تکه‌ های مرغ بدون استخوان را به آن اضافه می‌کنیم. کمی که تفت خورد برنج و آب را به مواد اضافه کرده، همراه با آبغوره، نمک، کره، زردچوبه، کاری، دارچین و فلفل فراوان، در صورت تمایل کمی هم سبزی معطر می‌توانید اضافه کنید وقتی آب به خورد برنج رفت، کته را دم کرده پس از ۴۰ دقیقه غذا حاضر است .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *