آشپزیغذاهای گوشتی

کروکت گوشت مخصوص

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده ۳۵۰ گرم

پودر نان خشک‌ و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام یک پیمانه

برنج پخته شده نصف پیمانه

پیاز یک عدد

تخم‌مرغ سه عدد

نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

سس سفید نصف پیمانه

 

طرز تهیه

پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می‌کنیم. نمک، فلفل، تخم‌مرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم و در جای خنک می‌گذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله می‌کنیم و آن را در آرد سفید می‌غلتانیم و در دو عدد تخم‌مرغ که خوب زده شده فرو می‌بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می‌کنیم .

طرز تهیه سس سفید:یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می‌دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن