آشپزیغذای سنتی ایران
اشگنه رب انار
مواد لازم
پیاز دو عدد
روغن دو قاشق غذاخوری
شنبلیله خشکشده یک قاشق سوپخوری
تخممرغ سه تا چهار عدد
رب انار دو قاشق سوپخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم. سپس آرد، زردچوبه و شنبلیله نرمشده را به آن میافزاییم. دو تا سه لیوان آب اضافه کرده و میگذاریم جوش بیاید، بعد نمک و فلفل را افزوده و تخممرغها را با کمی نمک به اشگنه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا تخممرغها یک جا بسته نشوند، و رب انار یا یک لیوان آب انار را به اشگنه اضافه میکنیم. در صورت تمایل کمی شکر به آن بیفزاید. اگر انار یا ربتان ترش بود میتوانید نصف پیمانه هم دانه انار به اشگنه اضافه کنید. پس از چند جوش اشگنه آماده است .
.