
مواد لازم
فیله گوساله – ۱۰۰ گرم
کلم بروکلی – ۵۰ گرم
روغن – ۳۰ گرم
پیاز کوچک – یک عدد
سیر – دو حبه
سس سویا – به میزان لازم
خمیر پیتزا – یک بسته
پنیر گودا – ۱۰۰ گرم
طرزتهیه
ابتدا روغن را در داخل ماهیتابه داغ کرده و پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شود. فیله گوساله را که ورقهای خرد شده است داخل آن ریخته و تفت میدهیم، بعد از کمی تفت دادن کلم بروکلی را به آن اضافه و سپس به مقدار لازم سس سویا به آن اضافه میکنیم و آنها را با هم تفت میدهیم .
بعد از سرخ شدن، همه مواد را روی خمیر پیتزا ریخته و پهن میکنیم و روی آن پنیر گودای رنده شده میریزیم و داخل فر که با درجه حرارت ۲۲۰ سانتیگراد گرم شده است، به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم .
.