آشپزیپیتزا

بیف بروکلی

مواد لازم

 

فیله گوساله – ۱۰۰ گرم

کلم بروکلی – ۵۰ گرم

روغن – ۳۰ گرم

پیاز کوچک – یک عدد

سیر – دو حبه

سس سویا – به میزان لازم

خمیر پیتزا – یک بسته

پنیر گودا – ۱۰۰ گرم

 

طرزتهیه

 

ابتدا روغن را در داخل ماهیتابه داغ کرده و پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شود. فیله گوساله را که ورقه‌ای خرد شده است داخل آن ریخته و تفت می‌دهیم، بعد از کمی تفت دادن کلم بروکلی را به آن اضافه و سپس به مقدار لازم سس سویا به آن اضافه می‌کنیم و آنها را با هم تفت می‌دهیم .

بعد از سرخ شدن، همه مواد را روی خمیر پیتزا ریخته و پهن می‌کنیم و روی آن پنیر گودای رنده شده می‌ریزیم و داخل فر که با درجه حرارت ۲۲۰ سانتی‌گراد گرم شده است، به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن