آشپزیپلو و چلو ها

گشنیز پلو

مواد لازم

برنج یک کیلوگرم

گوشت قلقلی سرخ‌شده نیم کیلوگرم

گشنیز خرد شده یک کیلوگرم

روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم

تخم گشنیز آسیاب‌شده دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

برنج را خیس کرده، آبکش می‌‌کنیم. ته قابلمه برگ‌های کاهو گذاشته، سپس لابه‌‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه‌ می‌‌داریم) و برنج را دم می‌کنیم و در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوش‌طعم شده و عطر خوبی داشته باشد .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *