آشپزیپیش غذا

سینی اردور آرتیشو و مارچوبه

 سینی اردور آرتیشو و مارچوبه

مواد لازم

کنسرو قلب آرتیشو – ۷ عدد (کنسرو آن آماده فروش است)

کنسرو مارچوبه سبز – ۲ قوطی کوچک

سس مایونز – ۱ لیوان

تروف – ۸ قطعه (یک نوع قارچ سیاه یا زیتون سیاه)

خامه – ۱۰۰ گرم

 

 

طرز تهیه

سس مایونز را با خامه و کمی سرکه مخلوط می کنیم ، مقداری از سس را کف ظرف گرد مناسبی می ریزیم . سرهای مارچوبه را به شکل شعاع وسط ظرف می چینیم و قلب های آرتیشو را دور آن قرار می دهیم . قارچ را در کره کمی سرخ می کنیم . روی آرتیشوها کمی سس می ریزیم و روی هر کدام یک قطعه قارچ یا زیتون قرار می دهیم.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن