آش و سوپآشپزی

سوپ شیر با سبزبجات

 

مواد لازم

 

برای شش نفر

شیر نصف لیتر

مرغ نصف سینه

ذرت آب‌پز نصف پیمانه

خامه دو قاشق غذاخوری

فلفل‌دلمه‌ای و پیاز هر کدام یک عدد

هویج سه عدد

جو یک پیمانه

قارچ چهار عدد

جعفری خرد شده به میزان لازم

ادویه‌ (نمک، فلفل و آویشن) به میزان لازم

آبلیمو به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا جو را که از قبل خیس کرده‌ایم به همراه آب، مرغ و پیاز روی حرارت قرار داده تا پخته شود، سپس در زمانی که پخت، فلفل‌دلمه‌ای و هویج خرد شده را به مواد اضافه کرده، سه تا چهار ساعت روی حرارت بماند تا جا بیفتد بعد در انتها، شیر را به همراه خامه، قارچ و جعفری به مواد می‌افزاییم تا یکی دو جوش بزند، غذا آماده سرو است و در آخر کمی آبلیمو اضافه کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *