آشپزیخوراک

خوراک هویج

مواد لازم

هویج‌خلال‌شده یک کیلوگرم

گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم

آبلیمو دو قاشق سوپخوری

پیاز دوعدد

شکر یک قاشق سوپخوری

آب یک پیمانه

روغن‌‌مایع ۱۵۰ گرم

لیمو یک عدد

گوجه‌فرنگی یک عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت را خرد کرده و با یک لیوان آب روی شعله گاز می‌پزیم. سپس هویج خلال‌شده را با پیاز در روغن سرخ می‌کنیم و شکر و آبلیمو را می‌افزاییم. آن‌گاه ادویه و نمک را نیز به گوشت اضافه و مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. می‌گذاریم پنج دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا مزه گوشت و هویج به خورد هم برود. لازم به ذکر است که گوشت باید آب خیلی کمی داشته باشد. گوشت را روی ظرف مورد نظر قرار داده و دور آن را با گوجه و لیموترش تزئین می‌کنیم .

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن