آشپزیغذای سنتی ایران
شش انداز

مواد لازم
گردو ۱۰۰ گرم
پیاز سرخشده سه قاشق غذاخوری
بادنجان یک عدد
پوست هندوانه رندهشده یک پیمانه
گوجهفرنگی رندهشده یک پیمانه
رب انار دو قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
گلپر، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
قسمت سفید هندوانه که مابین پوست سبز و قسمت قرمز هندوانه است را گرفته و رنده کنید و با یک قاشق روغن در قابلمه سرخ کرده تا بپزد، سپس گوجهفرنگی را به آن بیفزایید. بادنجان را نگینی خرد کرده و سرخ کنید و در انتها گردو ساییده شده را با رب انار، گوجهفرنگی، پیازداغ، ادویه و بادنجان به مخلوط اضافه کرده، بگذارید تا دو ساعت به آرامی بجوشد تا غلیظ شود .
.