آشپزیپلو و چلو ها

عدس پلو مخصوص

مواد لازم

عدس یک پیمانه

برنج دو پیمانه

سیرتازه یک ساقه خردشده

گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم

کشمش و خرما به میزان لازم

سیب‌زمینی خردشده دو عدد

خلال ‌بادام ۱۰۰ گرم

زعفران آب‌کرده سه قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

برنج را به مدت چهار ساعت خیس می‌کنیم. عدس را از قبل می‌پزیم. گوشت و سیب‌زمینی‌ را هم سرخ می‌کنیم. پس از آبکش کردن برنج، یک لایه از برنج را درون ظرف می‌ریزیم. سپس مواد دیگر را با هم مخلوط می‌کنیم و یک لایه بر روی برنج اضافه می‌کنیم. پس از گذشت دو دقیقه آب زعفران حل شده را به مخلوط گفته شده اضافه می‌کنیم. پس از دم کشیدن درون ظرف مناسب کشیده و با خلال بادام تزئین می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن