آشپزیپیتزا

پیتزا بادنجان

مواد لازم

 

خمیرپیتزا یا خمیر باگت یک چانه

سوسیس پنج عدد

بادنجان دو عدد

جعفری خردشده دو قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی مینیاتوری و کنجد به میزان لازم

زرده تخم‌مرغ یک عدد

پنیرپیتزا پنج قاشق غذاخوری

سس هزارجزیره دو قاشق غذاخوری

سس خردل یک قاشق غذاخوری

 

طرزتهیه

 

ابتدا خمیر پیتزا را پهن می‌کنیم و در قالب مورد نظر قرار می‌دهیم و روی آن را سس هزارجزیره ریخته و آن را پخش می‌کنیم و بادنجان‌های از قبل سرخ شده را می‌چینیم و کمی پنیر ریخته و بعد سوسیس، دوباره پنیر و جعفری روی آن سس خردل و گوجه‌فرنگی‌ها را می‌چینیم و دوباره پنیر می‌ریزیم و روی آن را با بقیه خمیر مانند حصیر می‌بندیم. روی خمیر زرده تخم‌مرغ زده و کنجد می‌ریزیم. سپس به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم تا طلایی شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *