آشپزیپیتزا

کیش اسفناج و پنیر

مواد لازم

 

آرد دو پیمانه

کره چهار قاشق سوپخوری

آب سرد به میزان لازم

نمک یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای رویه

اسفناج یک کیلوگرم

پیازچه ۱۰ شاخه

کره سه قاشق سوپخوری

هویج دو عدد

پنیر لیقوان ۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا ۵۰ گرم

مواد لازم برای سس سفید :

کره دو قاشق سوپخوری

شیر یک و نیم پیمانه

آرد یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرزتهیه

 

هویج‌ها را رنده کرده و در کره تفت دهید. پیازچه را خرد و به هویج اضافه کنید. اسفناج را هم خرد کرده و با هویج تفت دهید. وقتی آب اسفناج کشیده شد از روی حرارت برداشته و پنیر لیقوان خردشده را به آن اضافه کنید .

آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و کره را ریخته و با نوک انگشتان مخلوط کنید. بعد آب سرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر صافی به دست آید و به دست نچسبد. خمیر را در قالب گردی پهن کنید در ظرفی آرد و کره را با هم بزنید تا سس غلیظی درست شود، بعد نمک و فلفل بزنید. سس را به مخلوط اسفناج اضافه کرده و هم زده و بعد روی خمیر پهن کنید و روی آن پنیر پیتزا ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر طلایی شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن