آشپزیغذاهای گوشتی
نان اردک

مواد لازم
آرد بربری یک کیلوگرم
بیکینگپودر و زعفران از هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۸ قاشق چایخوری
تخممرغ سه عدد
مایه خمیر یک قاشق مرباخوری
کره ۲۰۰ گرم
شکر یک پیمانه
مخلوط روغن جامد و مایع و شیر به میزان لازم
طرز تهیه
آرد، تخممرغ، شیر، بیکینگپودر، شکر، زردچوبه، زعفران، کره، روغن و مایه خمیر را با هم مخلوط میکنیم و روی مواد نایلون کشیده و به مدت یک ساعت کنار میگذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید. سپس یک چونه از خمیر را برداشته با وردنه صاف کرده از وسط با چاقو به چهار قسمت تقسیم میکنیم بعد یکی یکی سرخ میکنیم.نان محلی استان زنجان
.