آشپزیغذای سنتی ایران

میرزا قاسمی با گردو

مواد لازم

گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم

بادنجان سه عدد

گردوی آسیاب‌شده یک پیمانه

کره ۱۰۰ گرم

سیرداغ سه قاشق غذاخوری

زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم

تخم‌مرغ دو عدد

سیر دو حبه

 

طرز تهیه

بادنجان را کباب پز کرده و بعد از ساطوری‌ کردن با یک لیوان آب و دو حبه سیر می‌گذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه می‌کنیم. بادنجان و گردو باید به روغن بیفتد، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را نگینی کرده و با کره و سیرداغ تفت می‌دهیم و با ادویه‌ها به مواد بالا اضافه می‌کنیم. باید حرارت ملایم باشد تا کاملا گوجه‌فرنگی‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نیمرو کرده و روی میرزاقاسمی آماده شده می‌گذاریم .

نکته: این غذا اگر به همراه اشپل ماهی سرو شود، خوشمزه‌تر خواهد بود .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن