آشپزیپلو و چلو هاغذای سنتی ایران

پلو چکدرمه

مواد لازم

گوشت ۵۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

روغن ۱ پیمانه بهتر است که روغن کنجد یا زیتون باشد

برنج ۶ پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

زردچوبه در صورت دلخواه ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

ابتدا روغن را در ماهیتابه ریخته تا داغ شود. سپس گوشت را به آن اضافه می کنیم و در روغن تفت می دهیم. بعد از آنکه مقداری گوشت تفت داده شد، پیاز را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم که پیاز طلایی شود و گوشت هم در آن سرخ می شود. سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم. این مواد را با رب گوجه تفت می دهیم سپس به این مواد آب اضافه می کنیم تا گوشت در آب پخته شود. بعد برنج را به آب و گوشت اضافه می کنیم و مثل پخت کته این غذا را کته کرده و درب قابلمه را می گذاریم. باید در طول این مدت تا زمانی که برنج آب دارد آنرا هم بزنیم تا برنج نسوزد و ته نگیرد. غذا آماده است .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن