آشپزیپیتزا

پیتزا انبه

مواد لازم

 

انبه یک عدد

کالباس دودی ورقه شده ۱۵۰ گرم

پنیر پیتزا مکعبی خرد شده ۱۵۰ گرم

گوجه‌ فرنگی چری زرد نصف شده ۱۲ عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرزتهیه

 

آرد و مایه را به همراه کمی نمک، در ظرف بزرگی ریخته، وسط آن را گود کنید. آب را به همراه سه قاشق غذاخوری روغن‌زیتون درون مواد بریزید. آنها را با هم خوب مخلوط کرده و روی سطح آن آرد بپاشید سپس ورز دهید تا نرم و یکدست شود .

خمیر آماده شده را درون ظرف برگردانید و روی آن را با پارچه نم‌دار یا پلاستیک چرب شده بپوشانید. صبر کنید خمیر ۳۰ دقیقه در جای گرم بماند و اندازه آن دوبرابر شود .

خمیر را به شش قمست تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت گلوله درآورید. هر گلوله را با کمک انگشتان به صورت یک دایره به قطر ۱۵ سانتی‌متر پهن کنید به طوری که لبه‌های آن کمی ضخیم‌تر باشد .

انبه را پوست کنده و هسته آن را درآورید. سپس آن را به صورت مکعبی خرد کنید. انبه خرد شده را به همراه کالباس روی خمیرها بچینید و روی آنها پنیر خرد شده و گوجه‌فرنگی چری قرار دهید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. باقیمانده روغن را روی مینی‌پتیزاها بپاشید و آنها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید .

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن