آشپزیپلو و چلو ها
پلو مکزیکی مخلوط
مواد لازم
فیله مرغ و گوساله پختهشده از هر کدام نیم کیلوگرم
فلفل دلمهای خردشده یک پیمانه
قارچ یک پیمانه
برنج پنج پیمانه
پیاز داغ نصف پیمانه
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج را خیس کرده و آبکش میکنیم، سپس فیله خردشده را همراه فلفل دلمهای، قارچ و پیاز داغ تفت میدهیم. ادویه، فلفل، نمک و زردچوبه را به آن افزوده و لابهلای برنج آبکش شده ریخته و با روغن و کمی آب دم میکنیم. این پلو باید تند باشد اما در صورت تمایل میتوان فلفل آن را کم یا زیاد کرد .
.