آشپزیغذاهای گوشتی

استیک فلفلی

مواد لازم

دانه فلفل‌سیاه دو قاشق غذاخوری

استیک گوساله هر کدام به وزن ۲۵۰ گرم دو عدد

کره یک قاشق غذاخوری

آب‌گوشت سه قاشق غذاخوری

آبلیمو نصف قاشق غذاخوری

خامه غلیظ پیمانه

سیر ریز خرد شده یک حبه

روغن‌زیتون دو قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه

دانه‌های فلفل‌سیاه را خرد کنید. فلفل‌های خرد شده را به دو طرف استیک‌ها بمالید تا به گوشت بچسبند. آن‌گاه کره، روغن‌زیتون و سیر خرده شده را در تابه حرارت دهید و تکه‌های استیک را به مدت شش تا هفت دقیقه تا زمانی که به میزان دلخواه شما بپزد روی حرارت متوسط سرخ کنید. گوشت سرخ شده را در ظرف دربسته‌ای قرار دهید تا گرم بماند و خرده‌های سوخته درون روغن را با قاشق جدا کنید. سپس آب گوشت، آبلیمو و خامه را درون روغن بریزید و اجازه دهید پنج دقیقه بجوشد تا تقریبا به یک سوم کاهش یابد .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن