آشپزیغذای سنتی ایران

چخرتمه – کوکوی مرغ گیلانی

مواد لازم

مرغ پخته و خرد شده نیم کیلوگرم

تخم‌مرغ چهار عدد

آبلیمو نصف استکان

زعفران آب‌کرده در صورت تمایل کمی

نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه

زعفران، نمک، فلفل و تخم‌مرغ را مقداری هم زده، سپس مرغ و آبلیمو را به این مواد اضافه کرده و هم زدن را ادامه می‌دهیم بعد مانند کوکوی معمولی در روغن سرخ می‌کنیم .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *