آشپزیکباب

کباب برگ تابه ای

مواد لازم

گوشت دوبار چرخ شده مخلوط گوسفندی و گوساله ۵۰۰ گرم

پیاز یک عدد رنده شده

زعفران آب‌کرده یک قاشق غذاخوری

بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری

روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز، گوشت، نمک، فلفل، زعفران و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده کاملا ورز داده و به مدت یک ساعت مایه را درون یخچال قرار می‌دهیم بعد کف تابه را با روغن، کمی چرب کرده سپس گوشت را درون تابه به قطر نیم‌سانت پهن می‌کنیم بعد آن را با کفگیر چوبی برش می‌دهیم تا برش‌ها به شکل کباب‌سیخی درآیند بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده تا گوشت پخته و سرخ شود سپس کباب‌ها را برگردانده تا طرف دیگر آنها نیز به خوبی سرخ شوند، آن‌گاه در ظرف مناسب کشیده و اطراف آن را با گوجه و سبزی تزئین می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن