آشپزیکباب

کباب حلزونی

مواد لازم

فیله مرغ شش عدد

قارچ شش عدد

زعفران، پودر پیاز و پودرسیر به میزان لازم

نمک، فلفل‌سیاه و فلفل دلمه‌ای به میزان لازم

زنجبیل قاشق چایخوری

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

ماست دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

فیله‌ها را به صورت عمودی برش می‌زنیم. زعفران، ماست، روغن زیتون، آبلیمو، پودرسیر، پودرپیاز نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کرده، فیله‌ها را به مدت یک‌ساعت درون آن می‌خوابانیم. برای به سیخ کشیدن فیله‌ها، همانند حلزون پیچیده ابتدا یک فیله، سپس قارچ و در نهایت فلفل دلمه‌ای قرار می‌دهیم و همین کار را مطابق شکل تکرار می‌کنیم. در نهایت آن را داخل تابه سرخ می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن